[ Home / News / Bans / Search / Moderators / Sidebar / FAQ ] [ a / adv / ama / auto / b / biz / ck / co / cos / cute / d / draw / fag / fit / flash / gd / h / hist / int / jv / k / leftpol / liberty / lit / m / mech / n / nat / ota / philosophy / poke / pol / r / r9k / rel / s / sci / sport / sudo / t / tech / test / tg / toy / tv / v / w / wal / wx / x ]

/sudo/ - TBPChan Meta

Name
Email
Subject
Comment
File
Embed
Password (For file deletion.)

Vade egressus et esse imperatoriae!

04801 No.9

Made a linux thread in tech but yet it is not there, wtf?

04801 No.11

Wait, its there but it wont update the board/catalog

05d75 No.12

perhaps you have a shit connection, I see two threads there

04801 No.13

>>12
Nope, i see the threads but not here https://tbpchan.net/tech/index.html

04801 No.14

Although i did just get a bad gateway error and it seemed posts were lagging when i tried to post. Its not my connection unless some commie is fucking with me

05d75 No.15

>>14
Server just went up for reboot
Everything is OK now though
and there are two linux threads there so it's something on your end

04801 No.16

>>15
Ok, i guess i will take your word its a commie cause i have been having issues with some faggot giving me http request header from https to http but my ssl is on lock down so now it wont rederect my anymore so i just get bad gateway error. I will just call my isp and change my ip.

04801 No.17

Fyi- it seems tech is not updating but others are like sudo. now i do see them in catalog in tech but not in index

04801 No.18

Now i see them…

05d75 No.19

>>16
>>17
>>18
Yeah, sounds like a local issue since tbpchan.net and tbpchan.cz both 301 redirect to https from http.

04801 No.20

>>19
Thanks, didnt know there was a .cz

04801 No.21

I figured it out thanks to our overlord. I had no clue what bad gateway is and im using a different browser i have never used befor that can reroute domain and i have always used blokoda that changes domain too so they were fighting(figured it out when local problem was said)and it just so happenes the browser also uses cache instead of reloading (have to click clear cache) which explains why i couldnt see the threads i made. As for the redirection from https to http i am stumped there but hasnt happened since i swapped browsers cause now ssl is locked, firefox would straight up ignore https everywhere and some how disable it. Fuck firefox on mobile(backed by google). I rarely use my labtop cause it over heats(bad heatsync), this is all on my phone.

05d75 No.22

>>21
Waterfox on mobile works pretty well

04801 No.23

Typo- not domain *dns
>>22
Yeah i seen it. I like the browser i got just had to figure out all the things it does.

04801 No.24

>>16
> i guess i will take your word its a commie
Oh no, i guess im the commie, lol. It was my fault



[Return][Go to top] [Catalog] [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ Home / News / Bans / Search / Moderators / Sidebar / FAQ ] [ a / adv / ama / auto / b / biz / ck / co / cos / cute / d / draw / fag / fit / flash / gd / h / hist / int / jv / k / leftpol / liberty / lit / m / mech / n / nat / ota / philosophy / poke / pol / r / r9k / rel / s / sci / sport / sudo / t / tech / test / tg / toy / tv / v / w / wal / wx / x ]